Ψάρι με ντομάτα, καλαμπόκι & βασιλικό

Ψάρι με ντομάτα, καλαμπόκι & βασιλικό

Χρόνος Συνταγής

15 λεπτά

Θερμίδες / μερίδα

~290g 379.8kcal

Βαθμός Δυσκολίας

Εύκολο

Υλικά :

Διατροφική Ανάλυση / Μερίδα~290g

Δείτε εδώ
Θερμίδες | 379.8kcal
Υδατάνθρακες | 9.3g
Διαιτητικές Ίνες | 1.6g
Σάκχαρα | 1,6g
Πρωτεΐνες | 29.6g
Λιπαρά | 23.6g
Κορεσμένα Λιπαρά | 4.1g
Τρανς Λιπαρά | 0g
Νάτριο | 645.2 mg

Οδηγίες :

1.

Σε πλασωτέ κατσαρόλα, ζεσταίνεις το ελαιόλαδο σε μέτρια-υψηλή θερμοκρασία.

2.

Βάζεις αλάτι- πιπέρι στο ψάρι και το βάζεις στην κατσαρόλα με το δέρμα προς τα κάτω για 4 λεπτά, περίπου. Στη συνέχεια με μεγάλη σπάτουλα, γυρίζεις το ψάρι και ψήνεις για άλλο 1 λεπτό. Μην το παραψήσεις... Το βγάζεις από τη φωτιά και το αφήνεις στην άκρη.

3.

Σε μέτρια φωτιά τσιγαρίζεις το κρεμμύδι για ~4λεπτά.

4.

Προσθέτεις το σκόρδο & αφήνεις για 1 λεπτό. Στη συνέχεια προσθέτεις τα υπόλοιπα λαχανικά, το κρασί, 1/4 φλ. νερό και το ψάρι.

5.

Καλύπτεις και μαγειρεύεις για 4-5 λεπτά, μέχρι να ψηθεί καλύτερα το ψάρι.

6.

Ανακάτεψε τον βασιλικό και τον κόλιανδρο και τα ρίχνεις γύρω από το ψάρι.

Διατροφική Ανάλυση / Μερίδα

Δείτε εδώ
Θερμίδες | 379.8kcal
Υδατάνθρακες | 9.3g
Διαιτητικές Ίνες | 1.6g
Σάκχαρα | 1,6g
Πρωτεΐνες | 29.6g
Λιπαρά | 23.6g
Κορεσμένα Λιπαρά | 4.1g
Τρανς Λιπαρά | 0g
Νάτριο | 645.2 mg
Close
Close
a

For every modern coworking or office space website out there. This is MultiOffice.

 

Contact us

κλειστε ραντεβου