Συνεδρίες για όλους

Οι συνεδρίες στο γραφείο αφορούν κυρίως συναντήσεις σε ατομικό ή οικογενειακό επίπεδο (όταν πρόκειται για ανήλικο άτομο) με σκοπό να συζητήσουμε τους στόχους, τις προοπτικές και τους λόγους για τους οποίους θέλεις να συμβουλευτείς έναν διαιτολόγο. Κατά την πρώτη συνεδρία λαμβάνεται το ιατρικό ιστορικό, συμπεριλαμβανομένων φαρμάκων ή/και συμπληρωμάτων που ενδεχομένως παίρνεις. Επομένως καλό είναι να έχεις μαζί σου πρόσφατες αιματολογικές/βιοχημικές εξετάσεις ή όποια άλλη εξέταση θεωρείς απαραίτητη.

Έπειτα πραγματοποιείται ανάλυση σύστασης σώματος που περιλαμβάνει ζύγιση, προσδιορισμό μυϊκής μάζας, λίπους, υγρών σώματος, μεταβολικής ηλικίας και σπλαχνικού λίπους. Δες παρακάτω τι προετοιμασία χρειάζεται για να πραγματοποιήσεις τη συγκεκριμένη μέτρηση. Στη συνέχεια κάνουμε μία συζήτηση για το γενικότερο τρόπο ζωής που ακολουθείς (ώρες εργασίας, άσκηση, ώρες ύπνου, επίπεδο άγχους, γαστρεντερική λειτουργία κλπ) ώστε να αποκτήσουμε μία, όσο το δυνατόν πιο λεπτομερή, εικόνα της καθημερινότητάς σου.

Τέλος λαμβάνεται ένα πλήρες διατροφικό ιστορικό για το τελευταίο 24ωρο (ιδανικά θα ήταν να έχεις ένα διατροφικό ιστορικό για τις τελευταίες 2-3 ημέρες πριν το ραντεβού) και πάνω σε αυτό συζητάμε για τις διατροφικές σου συνήθειες/προτιμήσεις καθώς και πιθανά εμπόδια που έχεις συναντήσει πάνω στη διατροφή σου.
Όλες οι παραπάνω πληροφορίες λαμβάνονται με σκοπό να δημιουργήσουμε μαζί ένα πλάνο διατροφής που να ταιριάζει στις δικές σου συνήθειες και προτιμήσεις καθώς και να προγραμματίσουμε εξατομικευμένους στόχους τόσο σε επίπεδο διατροφής όσο και σε επίπεδο άσκησης.


Οι συνεδρίες στο γραφείο μπορούν να προγραμματιστούν ανάλογα με τις ανάγκες και τα “θέλω” σου (π.χ. κάθε μία, δύο ή τρεις εβδομάδες) και περιλαμβάνουν ζύγιση (σε κάθε συνεδρία), ανάλυση σύστασης σώματος (κάθε τρεις εβδομάδες ή μήνα), συζήτηση στόχων και πιθανών προβλημάτων που συνάντησες καθώς και αναπροσαρμογή αυτών και του προγράμματος διατροφής.

Οι ομαδικές συνεδρίες απευθύνονται σε άτομα τα οποία ζουν στο ίδιο περιβάλλον και έχουν κοινά ενδιαφέροντα. Είτε είναι οικογένειες/φίλοι, είτε αθλητικές ομάδες, είτε είναι άτομα που βρίσκονται τον ίδιο επαγγελματικό χώρο.

Οι ανάγκες της κάθε ομάδας καθορίζουν τον αριθμό και τη συχνότητα των συνεδριών (π.χ. κάθε δύο/ τρεις εβδομάδες ή μήνα) καθώς και τη διαφοροποίηση των υπηρεσιών (π.χ. συμβουλευτική, ζύγιση, ανάλυση σύστασης σώματος, πρόγραμμα διατροφής κλπ).

Η συνεδρία στο σπίτι απευθύνεται είτε σε άτομα με κινητικά προβλήματα, είτε σε μεγαλύτερους ενήλικες οι οποίοι αδυνατούν να έρθουν στον χώρο μας, είτε σε εγκύους και μητέρες.

Οι συνεδρίες καθορίζονται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και η συχνότητα αυτών ποικίλει ανάλογα με τις ανάγκες του ατόμου.

Οι online συνεδρίες απευθύνονται σε εσένα που δεν θέλεις ή δεν το επιτρέπουν οι συνθήκες (δεν έχεις τη δυνατότητα), να έλθεις στο γραφείο.

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας ή online μέσω του site (ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ), προγραμματίζεται ένα διαδικτυακό ραντεβού και το μόνο που απαιτείται από εσένα είναι να έχεις μία ζυγαριά (ιδανικά ψηφιακή), μία μεζούρα και σύνδεση στο ίντερνετ.

Η επικοινωνία πραγματοποιείται με τη χρήση του διαδικτύου (Skype, Viber, Hangout, WhatsApp & email). Όπως στην συνεδρία στο γραφείο, έτσι και διαδικτυακά, λαμβάνεται το ιατρικό και διατροφικό ιστορικό, γίνεται μία συζήτηση για τον τρόπο ζωής σου, τις διατροφικές σου συνήθειες/προτιμήσεις και τα εμπόδια που έχεις συναντήσει, καθορίζονται οι στόχοι τόσο σε επίπεδο διατροφής, όσο και σε επίπεδο άσκησης, ενώ το πρόγραμμα διατροφής σου αποστέλλεται στο email σου.

Οι επόμενες διαδικτυακές συνεδρίες μπορούν να προγραμματιστούν ανάλογα με τις ανάγκες και τα “θέλω” σου (π.χ. κάθε μία, δύο ή τρεις εβδομάδες) και εκτός από τη ζύγιση και τη μέτρηση περιφερειών που θα πρέπει να κάνεις, θα συζητάμε τα πιθανά προβλήματα που συνάντησες κατά την εφαρμογή του προγράμματος, θα αναπροσαρμόζουμε τους στόχους και το πρόγραμμα διατροφής σου.

Χρήσιμες Πληροφορίες:

Τι προετοιμασία χρειάζεται για να κάνω ανάλυση σύστασης σώματος;

Η μέτρηση αντενδείκνυται σε περιπτώσεις:  Εγκυμοσύνης/ θηλασμού, Έμμηνου ρύσεως& Σε άτομα που φέρουν βηματοδότη.

Επικοινωνία

697 494 9218
ire.terzi@perithrepsis.gr

Διεύθυνση

Λιοσίων 235 & Τζιβανόπουλου Αθήνα 10445 

Ωράριο

Δευτέρα: 11:00 - 15:00
Τρίτη: 15:00 - 20:00 (Online)
Τετάρτη: 16:00 - 20:00 (Online)
Πέμπτη: 10:00 - 12:00 (Online)
Πέμπτη-Παρασκευή: 16:00 - 20:00

Μιλήστε μαζί μας!

Επειδή ο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός με διαφορετικές ανάγκες και “θέλω”, θεωρώ την προσωπική επαφή απαραίτητη. Θα χαρώ πολύ να μιλήσουμε!

Close
Close
a

For every modern coworking or office space website out there. This is MultiOffice.

 

Contact us

Κλείστε ραντεβού

Τοποθεσία
Staff
Συνεδρία
Service Extras
Ημερομηνία
Recurring info
Στοιχεία
Cart
Επιβεβαίωση
We aren’t able to process your payment. Please, try again.
Σας ευχαριστούμε. Το ραντεβού έχει προγραμματιστεί.
Your confirmation number:
ADD TO iCAL CALENDAR
κλειστε ραντεβου
[bookme category_id="2" service_id="1" staff_member_id="2" hide="categories,staff_members"]