Παιδική Παχυσαρκία

Απευθύνεται σε σένα που θέλεις να βοηθήσεις το μικρό σου να αποκτήσει καλύτερες διατροφικές συνήθειες, τις οποίες θα μπορεί να τις ακολουθεί για το υπόλοιπο της ζωής του.

Καθώς τα παιδιά αναπτύσσονται και μεγαλώνουν, αναπτύσσονται και οι διατροφικές τους συνήθειες και συμπεριφορές. Αν και είναι γνωστό ότι μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή έχει μεγάλη σημασία για την υγεία και την ανάπτυξη του παιδιού, παρόλα αυτά, πολλά παιδιά εξακολουθούν να έχουν ανθυγιεινές διατροφικές συνήθειες και συμπεριφορές, με την παχυσαρκία να είναι το κυριότερο αποτέλεσμα.

Φαίνεται τελικά, ότι ένα παχύσαρκο παιδί, σημαίνει ένας παχύσαρκος ενήλικας καθώς η παχυσαρκία στην ενήλικη ζωή μπορεί να συνδέεται με υπερβάλλον σωματικό βάρος στην παιδική και εφηβική ηλικία. Παρόλα αυτά υπάρχουν τρόποι πρόληψης και αντιμετώπισης της παχυσαρκίας μέσω της σωστής διατροφής, της άσκησης και της ποιότητας και ποσότητας του ύπνου.

Η οικογένεια συμβάλλει σημαντικά στη διαμόρφωση της διατροφικής συμπεριφοράς του παιδιού, μέσα από την επιλογή των τροφίμων που προμηθεύεται, από την διατροφική διαπαιδαγώγηση και

κυρίως ως μοντέλο διατροφικών συνηθειών. Στο «Περί Θρέψης» παρέχεται συνεχόμενη διατροφική υποστήριξη και εκπαίδευση τόσο στο παιδί/έφηβο (ατομικά και ανάλογα με τις ανάγκες και το στάδιο ανάπτυξης) όσο και στην οικογένεια (ομαδικά), με σκοπό την υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

Τι σας προσφέρουμε:

Επικοινωνία

697 494 9218
ire.terzi@perithrepsis.gr

Διεύθυνση

Λιοσίων 235 & Τζιβανόπουλου Αθήνα 10445 

Ωράριο

Δευτέρα: 11:00 - 15:00
Τρίτη: 15:00 - 20:00 (Online)
Τετάρτη: 16:00 - 20:00 (Online)
Πέμπτη: 10:00 - 12:00 (Online)
Πέμπτη-Παρασκευή: 16:00 - 20:00

Μιλήστε μαζί μας!

Επειδή ο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός με διαφορετικές ανάγκες και “θέλω”, θεωρώ την προσωπική επαφή απαραίτητη. Θα χαρώ πολύ να μιλήσουμε!

Close
Close
a

For every modern coworking or office space website out there. This is MultiOffice.

 

Contact us

Κλείστε ραντεβού

Τοποθεσία
Staff
Συνεδρία
Service Extras
Ημερομηνία
Recurring info
Στοιχεία
Cart
Επιβεβαίωση
We aren’t able to process your payment. Please, try again.
Σας ευχαριστούμε. Το ραντεβού έχει προγραμματιστεί.
Your confirmation number:
ADD TO iCAL CALENDAR
κλειστε ραντεβου
[bookme category_id="2" service_id="1" staff_member_id="2" hide="categories,staff_members"]