Υπηρεσίες Διατροφής

1

Απευθύνεται σε εσένα που είσαι αθλητής/αθλήτρια ή συστηματικά αθλούμενος/η και θέλεις να αυξήσεις την απόδοσή σου μέσω της διατροφής.

Σκοπός της αθλητικής διατροφής είναι να υποστηρίξει τις ανάγκες της προπόνησης και του αγώνα σου και παράλληλα να επιταχύνει την αποκατάστασή σου. Από μελέτες έχει φανεί ότι η σωστή διατροφή μπορεί να ενισχύσει την αθλητική απόδοση. Αυτό πρακτικά σημαίνει, ότι με τις σωστές επιλογές τροφίμων οι αθλητές αυξάνουν την προσπάθειά τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, χρειάζονται λιγότερο χρόνο αποκατάστασης και μπορούν να ανταποκριθούν καλύτερα σε επόμενη προπόνηση.

Το «Περί Θρέψης» μπορεί να σου παρέχει μία εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας διατροφή με στόχο την αύξηση της απόδοσής σου σε όλα τα επίπεδα.

2

Απευθύνεται σε εσένα που θέλεις να χάσεις κάποια κιλά και στοχεύεις σε έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Οι παράγοντες οι οποίοι συμβάλλουν στην αύξηση του σωματικού βάρους μπορεί να είναι γενετικοί, ψυχολογικοί, περιβαλλοντικοί, κοινωνικοοικονομικοί, βιοχημικοί κλπ. Επομένως η απώλεια του σωματικού βάρους είναι μία ιδιαίτερα δύσκολη διαδικασία η οποία απαιτεί οργανωμένη προσπάθεια και κατάλληλη υποστήριξη.

Το «Περί Θρέψης» σου παρέχει συνεχόμενη διατροφική υποστήριξη και εκπαίδευση, ανάλογα με τις ανάγκες σου. Δεν χρειάζονται εξαντλητικές δίαιτες για να φτάσεις τον στόχο σου. Με απλές πρακτικές και μικρές καθημερινές αλλαγές μπορείς να δεις σημαντικά αποτελέσματα.

3

Απευθύνεται σε εσένα που έχεις εμφανίσει κάποια πάθηση η οποία σχετίζεται με τη διατροφή (Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 2 /Δυσλιπιδαιμία / Υπέρταση) και στόχος σου είναι η βελτίωση των τιμών σε επόμενες εργαστηριακές εξετάσεις

Η διατροφή έχει σημαντική επίδραση στην υγεία γενικά και ιδιαίτερα σε παθήσεις όπως ο διαβήτης & τα καρδιαγγειακά. Οι διατροφικές σου επιλογές (περισσότερα φρούτα, λαχανικά, προϊόντα ολικής, ψάρια κλπ.) μπορούν να επηρεάσουν την ανάπτυξη, τον έλεγχο και τη διαχείριση αυτών των παθήσεων. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη διατροφή πρέπει να είναι εξατομικευμένη.

Στο «Περί Θρέψης» λαμβάνουμε υπόψη τις ατομικές σου ανάγκες, το ιατρικό σου ιστορικό και τις προτιμήσεις σου, ώστε να έχεις ένα πρόγραμμα διατροφής που να σου ταιριάζει και να μπορείς να το ακολουθήσεις.

4

Απευθύνεται σε σένα που θέλεις να βοηθήσεις το μικρό σου να αποκτήσει καλύτερες διατροφικές συνήθειες, τις οποίες θα μπορεί να τις ακολουθεί για το υπόλοιπο της ζωής του.

Καθώς τα παιδιά αναπτύσσονται και μεγαλώνουν, αναπτύσσονται και οι διατροφικές τους συνήθειες και συμπεριφορές. Αν και είναι γνωστό ότι μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή έχει μεγάλη σημασία για την υγεία και την ανάπτυξη του παιδιού, παρόλα αυτά, πολλά παιδιά εξακολουθούν να έχουν ανθυγιεινές διατροφικές συνήθειες και συμπεριφορές, με την παχυσαρκία να είναι το κυριότερο αποτέλεσμα.

Close
Close
a

For every modern coworking or office space website out there. This is MultiOffice.

 

Contact us

Κλείστε ραντεβού

Τοποθεσία
Staff
Συνεδρία
Service Extras
Ημερομηνία
Recurring info
Στοιχεία
Cart
Επιβεβαίωση
We aren’t able to process your payment. Please, try again.
Σας ευχαριστούμε. Το ραντεβού έχει προγραμματιστεί.
Your confirmation number:
ADD TO iCAL CALENDAR
κλειστε ραντεβου
[bookme category_id="2" service_id="1" staff_member_id="2" hide="categories,staff_members"]