Ντοματόσουπα

Ντοματόσουπα

Χρόνος Συνταγής

45 λεπτά

Θερμίδες / 100γρ

62.5kcal

Βαθμός Δυσκολίας

Εύκολο

Υλικά :

Οδηγίες :

1.

Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνεις το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρεις τα καρότα, το σελερι, το κρεμμύδι και το σκόρδο (προαιρετικά) μέχρι να μαλακώσουν.

2.

Προσθέτεις τη ρίγανη και σβήνεις με το βαλσάμικο.

3.

Προσθέτεις τον πελτέ της ντομάτας, τις ντομάτες, το νερό, τον βασιλικό, την πάπρικα και το πιπέρι και σιγοβράζεις για 20- 25 λεπτά.

4.

Όταν μαλακώσουν τα λαχανικά, αλέθουμε τη σούπα στο μπλέντερ μέχρι να έχει λεία υφή.

5.

Ξαναβάζεις την σούπα στην κατσαρόλα και με το που αρχίσει να βράζει η σούπα προσθέτουμε την κινόα ή τον τραχανά και σιγοβράζουμε για 8-10 λεπτά μέχρι να μαγειρευτεί Αν η σούπα είναι αρκετά πηχτή πρόσθεσε λίγο νερό ακόμα.

Διατροφική Ανάλυση / 100γρ

Δείτε εδώ
Θερμίδες | 62.5kcal
Υδατάνθρακες | 7.8g
Φυτικές Ίνες | 1.7g
Σάκχαρα | 3.3g
Πρωτεΐνες | 1.4g
Λιπαρά | 3.1g
Κορεσμένα Λιπαρά | 0.4g
Τρανς Λιπαρά | 0g
Νάτριο | 26.3 mg

Διατροφική Ανάλυση / 100γρ

Δείτε εδώ
Θερμίδες | 62.5kcal
Υδατάνθρακες | 7.8g
Φυτικές Ίνες | 1.7g
Σάκχαρα | 3.3g
Πρωτεΐνες | 1.4g
Λιπαρά | 3.1g
Κορεσμένα Λιπαρά | 0.4g
Τρανς Λιπαρά | 0g
Νάτριο | 26.3 mg
Close
Close
a

For every modern coworking or office space website out there. This is MultiOffice.

 

Contact us

κλειστε ραντεβου