Ταρατόρ- κρύα σούπα

Ταρατόρ- κρύα σούπα

Χρόνος Συνταγής

10 λεπτά

Θερμίδες / 100γρ

84 kcal

Βαθμός Δυσκολίας

Εύκολο

Υλικά :

Διατροφική Ανάλυση / 100γρ

Δείτε εδώ
Θερμίδες | 84 kcal
Υδατάνθρακες | 4.5g
Πρωτεΐνες | 4g
Λιπαρά | 5.6g

Οδηγίες :

1.

Ξεφλουδίζετε το αγγούρι και κόβετε σε μικρά κομμάτια ή τρίβετε στον χοντρό τρίφτη.

2.

Προσθέτετε το γιαούρτι, το ελαιόλαδο, τον άνηθο και λίγο κρύο νερό (ανάλογα με την επιθυμητή πυκνότητα) και ανακατεύετε.

3.

Προαιρετικά μπορείτε να εμπλουτίσετε με λίγα καρύδια ή/και σκόρδο.

4.

Το πιάτο αυτό είναι Βουλγάρικης καταγωγής, ωστόσο εάν δεν αραιώσουμε το μίγμα, είναι σαν το δικό μας τζατζίκι.

5.

Ξεφλουδίζετε το αγγούρι και κόβετε σε μικρά κομμάτια ή τρίβετε στον χοντρό τρίφτη.

Διατροφική Ανάλυση / 100γρ

Δείτε εδώ
Θερμίδες | 84 kcal
Υδατάνθρακες | 4.5g
Πρωτεΐνες | 4g
Λιπαρά | 5.6g
Close
Close
a

For every modern coworking or office space website out there. This is MultiOffice.

 

Contact us

κλειστε ραντεβου