Γλυκό Γιαουρτιού

Γλυκό Γιαουρτιού

Χρόνος Συνταγής

15 λεπτά

Θερμίδες / 100γρ

176kcal

Βαθμός Δυσκολίας

Εύκολο

Υλικά :

Διατροφική Ανάλυση / 100γρ

Δείτε εδώ
Θερμίδες | 176kcal
Υδατάνθρακες | 26g
Πρωτεΐνες | 11g
Λιπαρά | 4g

Οδηγίες :

1.

Αναμιγνύετε το μέλι με το γιαούρτι, μαζί με λίγο βανίλια ή/και κανέλα.

2.

Αναμιγνύετε τη βρώμη με ξύσμα λεμονιού ή πορτοκαλιού.

3.

Σε ένα ποτήρι 240ml βάζετε 2 κ.γ. βρώμη.

4.

Προσθέτετε, πάνω από τη βρώμη, 1/4 φλ. γιαούρτι.

5.

Στη συνέχεια βάζετε από πάνω 2 κ.γ. βρώμη και η επόμενη στρώση θα είναι πάλι 1/4 φλ. γιαουρτιού.

6.

Συνεχίζετε να προσθέτετε στρώσεις μέχρι το χείλος του ποτηριού και στο τέλος βάζετε λίγα κομμάτια φρούτου.

Διατροφική Ανάλυση / 100γρ

Δείτε εδώ
Θερμίδες | 176kcal
Υδατάνθρακες | 26g
Πρωτεΐνες | 11g
Λιπαρά | 4g
Close
Close
a

For every modern coworking or office space website out there. This is MultiOffice.

 

Contact us

κλειστε ραντεβου