Γλυκό Γιαουρτιού
Γλυκό Γιαουρτιού
Χρόνος Συνταγής
15 λεπτά
Θερμίδες / 100γρ
176kcal
Βαθμός Δυσκολίας
Εύκολο
Υλικά :
- 200g γιαούρτι
- 2 κ.γ. μέλι
- 9-10 κ.γ. βρώμη
- ξύσμα λεμονιού ή πορτοκαλιού
- 1 κ.σ. μέλι
Διατροφική Ανάλυση / 100γρ
Δείτε εδώ
Θερμίδες | 176kcal
Υδατάνθρακες | 26g
Πρωτεΐνες | 11g
Λιπαρά | 4g
Υδατάνθρακες | 26g
Πρωτεΐνες | 11g
Λιπαρά | 4g
Οδηγίες :
1.
Αναμιγνύετε το μέλι με το γιαούρτι, μαζί με λίγο βανίλια ή/και κανέλα.
2.
Αναμιγνύετε τη βρώμη με ξύσμα λεμονιού ή πορτοκαλιού.
3.
Σε ένα ποτήρι 240ml βάζετε 2 κ.γ. βρώμη.
4.
Προσθέτετε, πάνω από τη βρώμη, 1/4 φλ. γιαούρτι.
5.
Στη συνέχεια βάζετε από πάνω 2 κ.γ. βρώμη και η επόμενη στρώση θα είναι πάλι 1/4 φλ. γιαουρτιού.
6.
Συνεχίζετε να προσθέτετε στρώσεις μέχρι το χείλος του ποτηριού και στο τέλος βάζετε λίγα κομμάτια φρούτου.
Διατροφική Ανάλυση / 100γρ
Δείτε εδώ
Θερμίδες | 176kcal
Υδατάνθρακες | 26g
Πρωτεΐνες | 11g
Λιπαρά | 4g
Υδατάνθρακες | 26g
Πρωτεΐνες | 11g
Λιπαρά | 4g