Χορτόπιτα χωρίς φύλλο

Χορτόπιτα χωρίς φύλλο

Χρόνος Συνταγής

60 λεπτά

Θερμίδες / 100γρ

201.8kcal

Βαθμός Δυσκολίας

Εύκολο

Υλικά :

Διατροφική Ανάλυση / 100γρ

Δείτε εδώ
Θερμίδες | 201.8 kcal
Υδατάνθρακες | 11.3g
Φυτικές Ίνες | 1.8g
Σάκχαρα | 1.6g
Πρωτεΐνες | 5.5g
Λιπαρά | 15.6g
Κορεσμένα Λιπαρά | 6,3g
Τρανς Λιπαρά | 0g
Νάτριο | 362.41 mg

Οδηγίες :

1.

Προθερμαίνεις τον φούρνο στους 180οC στον αέρα.

2.

Ψιλοκόβεις τα χορταρικά.

3.

Σε μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά ζεσταίνεις 3 κ.σ. ελαιόλαδο και σοτάρεις τα χορταρικά για 4-5 λεπτά́ μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτεις το σκόρδο ψιλοκομμένο και το σοτάρεις για 1 λεπτό́.

4.

Μεταφέρεις τα χορταρικά σε ένα μπολ και προσθέτεις (σπασμένο) το τυρί. Προσθέτεις τα μυρωδικά, ψιλοκομμένα.

5.

Σε ένα άλλο μπολ χτυπάς τα αβγά́ με το γάλα, αλάτι, πιπέρι και 1 κ.σ. ελαιόλαδο. Προσθέτεις το αλεύρι και ανακατεύεις με ένα σύρμα.

6.

Αδειάζεις το μείγμα με τα χορταρικά στο μπολ με τα υπόλοιπα υλικά́ και ανακατεύεις μέχρι να έχεις ένα ομοιόμορφο μείγμα.

7.

Λαδώνεις ελαφρά́ ένα στρογγυλό́ ταψί́ 24 εκ. και αδειάζεις μέσα το μείγμα.

8.

Ψήνεις στον φούρνο για 30 λεπτά́ περίπου μέχρι να σφίξει και να ροδίσει η πίτα.

9.

Αφαιρείς το ταψί́ από́ τον φούρνο και αφήνεις για 20 λεπτά́ να κρυώσει ελαφρά́.

Διατροφική Ανάλυση / 100γρ

Δείτε εδώ
Θερμίδες | 201.8 kcal
Υδατάνθρακες | 11.3g
Φυτικές Ίνες | 1.8g
Σάκχαρα | 1.6g
Πρωτεΐνες | 5.5g
Λιπαρά | 15.6g
Κορεσμένα Λιπαρά | 6,3g
Τρανς Λιπαρά | 0g
Νάτριο | 362.41 mg
Close
Close
a

For every modern coworking or office space website out there. This is MultiOffice.

 

Contact us

κλειστε ραντεβου