
Δυσκολία:
Εύκολο
Χρόνος:
40 λεπτά
Υλικά:
- 3-4 στγ. λεμονιού
- 2 μήλα καθαρισμένα και κομμένα σε ίδια κομμάτια
- 1 κ.σ. μέλι
- 1/2 κ.γ. κανέλα
Οδηγίες:
- Βάζεις τα μήλα, τις σταγόνες λεμονιού, την κανέλα, και το μέλι (προαιρετικά) σε μία κατσαρόλα.
- Βάζεις την κατσαρόλα σε μεσαία προς χαμηλή φωτιά.
- Αφήνεις τα μήλα να βράσουν για 20 λεπτά.
- Λιώνεις τα μήλα με ένα πιρούνι. Δεν πειράζει αν δεν λιώσουν όλα τα κομμάτια μήλου.
- Μαγειρεύεις τα μήλα για άλλα 10 λεπτά.
- Μεταφέρεις το μείγμα σε μπλέντερ και πολτοποιείς μέχρι να αποκτήσει το μείγμα την υφή που θέλεις.
Την ιδέα την πήραμε από εδώ