
Δυσκολία:
Εύκολο
Χρόνος:
40 λεπτά
Υλικά:
- 2-3 Πατάτες μέτριες
- 2 κ.σ. Ελαιόλαδο
- πάπρικα
- ρίγανη
- αλάτι
Οδηγίες:
- Καθαρίζετε και κόβετε τις πατάτες σαν τηγανιτές.
- Τις βάζετε σε ένα μπολ και προσθέτετε αλάτι, πάπρικα, ρίγανη και λίγο ελαιόλαδο.
- Ανακατεύετε να πάνε παντού τα μπαχαρικά και τις αραδιάζετε σε ταψάκι με αντικολλητικό χαρτί.
- Ψήνετε στους 200 ο C μέχρι να ροδίσουν.