
Δυσκολία:
Εύκολο
Χρόνος:
15 λεπτά
Υλικά:
- 4 μπανάνες
- 200g φράουλες
- 50g γιαούρτι 2%
- 100g κουβερτούρα (προαιρετικά)
- 20 αμύγδαλα (προαιρετικά)
Οδηγίες:
- Βάζουμε στην κατάψυξη τις ώριμες μπανάνες καθαρισμένες και κομμένες σε κομμάτια όπως και τις φράουλες.
- Τα αφήνουμε να παγώσουν για τουλάχιστον 4-5 ώρες.
- Στη συνέχεια βάζουμε την ποσότητα που θέλουμε από το κάθε φρούτο, στο μπλέντερ μαζί με το γιαούρτι.
- Αλέθουμε μέχρι να αποκτήσει την υφή παγωτού.
- Μπορούμε να σερβίρουμε αμέσως ή να βάλουμε το μείγμα στην κατάψυξη για λίγες ώρες μέχρι να σφίξει περισσότερο.
- Μπορούμε να αντικαταστήσουμε τις φράουλες με όποιο άλλο φρούτο θέλουμε.
- Επίσης μπορούμε να προσθέσουμε λίγους ξηρούς καρπούς ή/και σταγόνες κουβερτούρας κατά το άλεσμα.
Την ιδέα την πήραμε από εδώ