
Δυσκολία:
Εύκολο
Χρόνος:
15 λεπτά
Υλικά:
- 100 g φυστικοβούτυρο
- 120 g μέλι
- 1 πρέζα αλάτι
- 120 g βρώμη
- 50 g καρύδια, χοντροκομμένα
- 50 g κουβερτούρα, χοντροκομμένη
- 1 κ.γ. κανέλα
- ξύσμα πορτοκαλιού, από 1 πορτοκάλι
Οδηγίες:
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 °C στον αέρα.
- Σε ένα μπολ βάζουμε το μέλι, το ταχίνι, την κανέλα, το ξύσμα από το πορτοκάλι, την κουβερτούρα, τα καρύδια, τη βρόμη, το αλάτι και ανακατεύουμε με μία μαρίζ μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά και έχουμε ένα σφιχτό μείγμα.
- Παίρνουμε μία ποσότητα και πιέζουμε με τα χέρια μας ώστε να πάρει το σχήμα που θέλουμε.
- Ψήνουμε για 5-8 λεπτά.
- Τα αφήνουμε να κρυώσουν και να σφίξουν.
Την ιδέα την πήραμε από εδώ