
Δυσκολία:
Εύκολο
Χρόνος:
15 λεπτά
Υλικά:
- 200g γιαούρτι
- 2 κ.γ. μέλι
- 9-10 κ.γ. βρώμη
- ξύσμα λεμονιού ή πορτοκαλιού
- βανίλια/κανέλα
Οδηγίες:
- Αναμιγνύετε το μέλι με το γιαούρτι, μαζί με λίγο βανίλια ή/και κανέλα.
- Αναμιγνύετε τη βρώμη με ξύσμα λεμονιού ή πορτοκαλιού.
- Σε ένα ποτήρι 240ml βάζετε 2 κ.γ. βρόμη.
- Προσθέτετε, πάνω από τη βρώμη, 1/4 φλ. γιαούρτι.
- Στη συνέχεια βάζετε από πάνω 2 κ.γ. βρώμη και η επόμενη στρώση θα είναι πάλι 1/4 φλ. γιαουρτιού.
- Συνεχίζετε να προσθέτετε στρώσεις μέχρι το χείλος του ποτηριού και στο τέλος βάζετε λίγα κομμάτια φρούτου.
Την ιδέα την πήραμε από εδώ